Contact și echipă

Made in RO: muzeu de publicitate și branduri românești este un proiect inițiat și dezvoltat de Asociația ESCU.

Echipa:

Andreea Dănescu – Director proiect
Alina Ciulei – Manager scenografie și producție
Dorian Obreajan – Asistent executiv și comunicare
Cristian Tureac – Producție specială expozițională
Valentin Micu – Fotograf
Marius Comiza – Producție video
Florin Dumitrescu – Editor
Ruxandra Micșunescu, Vlad Coruț, Benedettta Ioance, Răzvan Mitoiu – Comunicare, design
Sorin Bărbulescu – Grafică
Valentin Avram – Webdesign

Colecționari și colecții principale:

Florian Ciobanu // Reclame Vechi Românești 1840-1995

Cristian și Mihai Dumitru // Asociația Muzeul Jucăriilor

Alexandru Stoian // Asociația Cultural-Educativă pentru Protejarea Patrimoniului Tehnic, Științific și Istoric “Suntem România”

Val Iacob // Muzeul Parfumului powered by Beautik Haute Parfumerie

***Mulțumim tuturor prietenilor și colecționarilor particulari care ne-au donat, împrumutat sau ajutat să găsim diverse obiecte pentru muzeu.

Contact:

http://www.muzeulpublicitatii.ro

http://www.asociatiaescu.ro

Facebook: https://www.facebook.com/muzeulpublicitatii/

Email: asociatiaescu@gmail.com

Despre Asociația ESCU

Asociaţia ESCU înseamnă Educaţie, Societate, Cultură, Umanitate. Suntem o organizaţie nonguvernamentală tânără, independentă, apolitică, non-profit, cu obiectivul principal de a îmbunătăţi nivelul cultural şi educaţional al publicului din ţară. Principala noastră direcţie de activitate este dezvoltarea ofertei culturale din spaţiul public românesc prin proiecte inovatoare care au ca misiune susținerea practicilor culturale multidisciplinare  la nivel național. Asociația noastră operează la intersecția dintre creativitate, artă și antreprenoriat cultural, organizând evenimente, programe educaționale, cercetare și suport pentru producția proiectelor artistice, precum și programe de mentorat în diplomație și relații internaționale.

Misiunea noastră este să construim punți de comunicare între creatori și vizionari din România și din restul lumii și să le oferim o plajă emergentă de platforme ce facilitează schimbul de expertiză, care promovează multiculturalismul, dialogul intercultural, cercetarea și dezvoltarea audienței.

Având o activitate cu o creştere organică, expusă în repetate rânduri mediatizării naţionale și internaţionale, cu un portofoliu de iniţiative culturale care a fost dat exemplu de bune practici în reţeaua mondială UNESCO, Asociaţia ESCU şi-a îndreptat atenţia spre un proces de internaţionalizare, concentrat pe dezvoltarea de parteneriate educaţionale, culturale şi schimburi de bune practici cu alte entităţi culturale europene.

În perioada 2015 – 2020, Asociația ESCU și-a dezvoltat portofoliul, în afara festivalului World Experience/Festivalul Ambasadelor (având deja 5 ediții), cu patru noi proiecte care se axează pe domenii precum diplomația culturală și publică, relații internaționale, publicitate/branding și educație culturală, respectiv Diplomatic Backstage Program, NATO Youth Academy, Made in RO: muzeu de publicitate și branduri românești și Cuvinte Ilustrate: povești românești pe bandă desenată.