Contact și echipă

Made in RO: 100 ani de branding românesc (2018) și Made in RO: muzeu temporar de publicitate și branduri românești (2019) sunt două proiecte inițiate și dezvoltate de Asociația ESCU.

Echipa:

Andreea Dănescu – Manager de proiect

Alina Ciulei – Scenografie și producție

Aniela Ariton – Concept grafică/Art Director

Valentin Micu – Fotograf

Andrei Angelescu – Video

Cosmin Chiriță, Adrian Ierulescu – Traineri

Colecționari și colecții principale:

Florian Ciobanu // Reclame Vechi Românești 1840-1995

Cristian și Mihai Dumitru // Asociația Muzeul Jucăriilor

Eduard Peter // Berceni – Cartierul Copilăriei Noastre

Alexandru Stoian // Asociația Cultural-Educativă pentru Protejarea Patrimoniului Tehnic, Științific și Istoric

***Mulțumim tuturor prietenilor și colecționarilor particulari care ne-au donat, împrumutat sau ajutat să găsim diverse obiecte pentru muzeu.

Contact:

http://www.muzeulpublicitatii.ro

http://www.asociatiaescu.ro

Facebook: https://www.facebook.com/muzeulpublicitatii/

Email: asociatiaescu@gmail.com

Despre Asociația ESCU

Asociaţia ESCU înseamnă Educaţie, Societate, Cultură, Umanitate. Suntem o organizaţie nonguvernamentală tânără, independentă, apolitică, non-profit, înființată în anul 2005, cu obiectivul principal de a îmbunătăţi nivelul cultural şi educaţional al publicului din ţară. Principala noastră direcţie de activitate este dezvoltarea ofertei culturale din spaţiul public românesc prin proiecte inovatoare care au ca misiune susținerea practicilor culturale la nivel național și multidisciplinar. Asociația noastră operează la intersecția dintre creativitate, artă și antreprenoriat cultural, organizând evenimente, programe educaționale, cercetare experimentală și suport pentru producția proiectelor artistice, precum și programe de mentorat în diplomație și relații internaționale.

Misiunea noastră este să construim punți de comunicare între creatori și vizionari din România și din restul lumii și să le oferim o plajă emergentă de platforme ce facilitează schimbul de expertiză, care promovează multiculturalismul, dialogul intercultural, cercetarea și dezvoltarea audienței. Ne-am propus să facem cultura mai accesibilă publicului larg, printr-o strategie bine definită, axată pe un proces de familiarizare treptată a acestuia cu elemente ce aparţin patrimoniului cultural internaţional material şi imaterial.

Proiectele noastre de referință, axate pe domenii precum diplomația culturală și publică, relații internaționale, publicitate și branding, sunt World Experience Festival, NATO Youth Academy, Diplomatic Backstage Program și Made in RO: muzeu temporar de publicitate și branduri românești, ediția a doua a Made in RO:100 ani de branding românesc.